top of page

Referenties

Snel schakelen en win-win situaties creëren

Vertegenwoordigers van Horeca Nederland afd. Oirschot en Centrum Management Oirschot hebben begin 2017 de handen ineen geslagen op initiatief van Go2Academy om het onderwerp ‘BHV’ jaarlijks gezamenlijk aan te pakken. Het is voor allen een win-win project gebleken; de ondernemers konden vanuit een gezamenlijk doel deze BHV opleiding op maat volgen, met elkaar ‘on the job’ ervaringen uitwisselen en dit alles tegen gunstige tarieven vanwege de groepskorting. Go2Academy faciliteert en denkt mee met Ondernemend Oirschot.

Roel van de Ven

Horeca consultant, Oirschot

Fijne, praktijkgerichte in-company BHV cursus gevolgd met het gehele team.

Aangezien onze BHV certificering op korte termijn zou verlopen, hadden we tijdsdruk om de BHV herhaling snel in te plannen. Gelukkig ging dat heel soepel en hadden we binnen no-time de instructeur bij ons op locatie.

Chantal Langenberg

S.S.C. De Enck, Oirschot

Een aanrader!

Fijne training gehad, duidelijke uitleg met goede oefenmaterialen. Goed verzorgde lunch ook. Ik kan iedereen Go2Academy aanraden.

Esther Hurkmans

Coco & Sebas, Oirschot

Ervaren, praktijkgerichte instructeurs met gevoel voor humor om casussen te verduidelijken.

Sinds 2016 verzorgt Go2Academy het volledige veiligheidsplan incl. opleidingen bij onze Event Locatie in Breda. Dit houdt in: de RI&E, het BHV calamiteitenplan en de BHV opleidingen. We zijn heel erg tevreden over de service. Niets is te veel gevraagd en men denkt altijd mee in het belang van ons bedrijf.

Sipke Schrijnen

Strand Binnen, Breda

Een dergelijke opleider in Oirschot hadden we voorheen niet

Tot grote tevredenheid hebben we Go2Academy begin 2016 ingehuurd om het bedrijfsnoodplan op te stellen toen we verhuisd zijn naar een nieuw bedrijfspand. Inmiddels zijn we bij Go2Academy vaste klant met de jaarlijkse BHV herhalingsopleidingen van medewerkers en het opleiden van nieuwe medewerkers tot BHV’er.

Tony Klompers

ATM Oirschot B.V.

bottom of page