top of page

Brandblusmiddelen

Het plaatsen van voldoende brandblusmiddelen binnen uw bedrijf en het periodieke onderhoud ervan is verplicht voor de wetgever, maar wellicht heeft u het nog niet goed genoeg geregeld of betaalt u de hoofdprijs bij de grote landelijke aanbieders.

Brandblusmiddelen

Levering en onderhoud

Go2Academy kan alle merken en soorten brandblussers, branddekens en noodverlichtingen voor u leveren en controleren, tegen een scherpe prijs. Wij werken uitsluitend met ervaren REOB-gecertificeerde monteurs. Zij hebben een erkende opleiding voor keuring en onderhoud van de kleine blusmiddelen en noodverlichtingen en worden periodiek bijgeschoold.

Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan. Sproeischuimblussers dienen ook om de vijf jaar opnieuw gevuld te worden. Go2Academy beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om alle typen blustoestellen en blusmiddelen te onderhouden als deze toestellen zijn voorzien van een keurmerk. Uiteraard voeren wij alle afvalstoffen verantwoord af. Tijdige revisie verlengt de levensduur van uw blustoestellen. U bespaart dus kosten en u spaart het milieu. Kortom, onderhoud en revisie vormen een duurzame investering!

Brandblussers
Brandblussers

Benieuwd hoe u uw zaken veiliger kunt organiseren?

Bel 06 10 92 49 04 voor een vrijblijvend advies of neem contact op via mail

bottom of page