top of page

Cursussen

Bedrijfshulpverlening
Veiligheidschecklist Aannemers
AED en reanimatie
Kinder-EHBO

Bedrijfshulpverlening

Veiligheidschecklist Aannemers

en reanimatie

Baby's en kinderen

BHV - Bedrijfshulpverlening

Algemene informatie

Een Bedrijfshulpverlener (soms ook Basishulpverlener genoemd) afgekort tot BHV’er, is opgeleid tot het bestrijden van een beginnende brand, het uitvoeren van de eerste levensreddende handelingen bij ongevallen en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbowet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van één of meerdere BHV’ers.

 

Heeft u personeel in dienst en/of stagaires?

Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één medewerker op te laten leiden als Bedrijfshulpverlener en dient er te allen tijde minstens één BHV’er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn. Het aantal BHV’ers is afhankelijk van wat vermeld staat in de RI&E (Risico Inventarisatie– en Evaluatie) van uw bedrijf en het daaraan gekoppelde plan van aanpak.

BHV cursus
BHV cursus

1

BHV Basisopleiding

2

BHV Herhaling module A

3

BHV Herhaling module B

4

5

BHV Herhaling module A + B

BHV Incompany cursussen

Go2Academy biedt de volgende BHV cursussen aan:

VCA - Veiligheids Checklist Aannemers

Algemene informatie

VCA staat voor Veiligheids Checklist Aannemers. VCA-certificering laat medewerkers veiliger werken en kan daarmee ongevallen op de werkvloer voorkomen. Dienstverlenende bedrijven dienen een gecertificeerd VGM-beheersysteem (veiligheid, gezondheid en milieu) te hebben. Onder deze bedrijven vallen organisaties die werkzaamheden uitvoeren die risicovol kunnen zijn.

VCA cursus
VCA cursus

1

Basisveiligheid VCA

2

VOL-VCA

Go2Academy biedt de volgende VCA cursussen aan:

AED en reanimatie training

Algemene informatie

Weet u wat te doen?
Elke dag sterven 35 Nederlanders aan een hartinfarct – ten gevolge waarvan een circulatiestilstand ontstaat – buiten het ziekenhuis. Thuis, op straat of op het sportveld. Snelle hulp kan het verschil maken tussen leven en dood.

Een slachtoffer van een hartstilstand is op dat moment dus volledig afhankelijk van doortastend optreden van een omstander, een getuige. En die is er vaak ook! Dit blijkt uit onderzoek en uit de praktijk. Behalve op straat, op het werk, in winkelcentra en openbare gebouwen vallen de meeste slachtoffers thuis.

AED training

Go2Academy biedt de volgende AED en reanimatie cursussen aan:

AED training

1

AED & reanimatie training

Blijf veilig op de hoogte

Ontdek twee keer per jaar de voordelen van de Go2Academy nieuwsbrief. Hierin worden de actualiteiten van bedrijfsveiligheid belicht én de geplande cursusdata weergegeven.

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page