top of page
Go2Academy EHBO trainingen

Ontzorging van uw zaak

Dat is onze taak

“Het delen van onze expertise middels veiligheidsopleidingen en – diensten kan écht het verschil maken in uw preventieve bedrijfsvoering. Go2Academy is volop in ontwikkeling en onze missie is uw maximale (bedrijfs)veiligheid!”

Go2Academy

Go2Academy – safety & training is in 2018 opgericht door opleidingsmanager / eigenaar Mandy Smetsers en inmiddels uitgegroeid tot een gedegen opleidingsorganisatie met een professioneel en betrouwbaar team van zelfstandig werkende instructeurs.

 

Levens redden leer je niet enkel en alleen uit het boekje. Uiteraard komt ook de actuele theorie aan bod tijdens de lessen, maar Go2Academy onderscheidt zich door de focus te leggen op het toepassen van deze theoretische kennis in de praktijk.


De lessen van Go2Academy zijn altijd ‘levendig’ en ‘levensecht’. Er wordt veel geoefend door middel van nabootsing van diverse scenario’s met realistische oefenpoppen, simulatie middelen en inzet van een daarvoor speciaal opgeleide LOTUS-slachtoffer.

 

Er is veel persoonlijke aandacht voor de cursisten en ook voor een goede algehele verzorging tijdens de lesdag: een ‘lekker bekske koffie’ en een ‘goeie lunch’ mag er niet aan ontbreken!

De cursussen worden verzorgd door ervaren, gecertificeerde en bevlogen instructeurs, welke vaak ook nog deels werkzaam zijn in het vak van spoedeisende hulpverlening (o.a. op de ambulance, bij de brandweer, medics bij evenementen).

EHBO cursus
Go2Academy trainingen

Om alle ondernemende opdrachtgevers zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, verzorgt Go2Academy ook de gehele cursistenadministratie en de cursistenplanning. De gevolgde trainingen worden geregistreerd en verwerkt conform de AVG richtlijnen en de cursisten worden tijdig opnieuw uitgenodigd voor herhalingstrainingen. Medewerkers zijn altijd up-to-date getraind, en als werkgever heb je geen omkijken naar het bijhouden van geldigheid etc.

 

Alle open inschrijvingstrainingen van Go2Academy worden gehouden bij bijzondere opleidingslocaties in en rondom het monumentale Oirschot en kerkdorp Spoordonk.

Vanaf een groep van 5 medewerkers zou de voorkeur uit kunnen gaan naar een incompany cursus op de eigen bedrijfslocatie, zowel vanuit kostenoogpunt alsmede omdat we de training in dat geval specifieker kunnen toespitsen op de betreffende bedrijfsactiviteiten en – locatie.

 

Naast het verzorgen van veiligheidstrainingen zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen bij het opstellen en indien nodig laten toetsen van de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), het onderhouden en keuren van blusmiddelen en de verkoop van aanvullende materialen op het gebied van AED’s, EHBO koffers en BHV middelen.

 

Wij staan graag voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie volledig op orde te brengen én te houden.

Benieuwd hoe u uw zaken veiliger kunt organiseren?

Bel 06 10 92 49 04 voor een vrijblijvend advies of neem contact op via mail

bottom of page